Как да използваме или анулираме услугата CVmaker

CVmaker.bg е услуга за хора търсещи работа. Чрез нашето уеб приложение Вие лесно можете да създавате, редактирате и запазвате своята автобиография онлайн. Също така, можете и да пишете писма за кандидатстване в стил, който съответства на Вашето CV. От своя личен акаунт, бихте могли да изпращате кандидатури с автобиографията и писмата за търсене на работа, които сте създали. По този начин също можете да видите дали фирмите са отворили Вашето заявление за работа. Така можете да организирате и управлявате активността на кандидатурите си.

Top menu after login image

След като влезете в личния си акаунт, ще намерите следните раздели;

  • CV-та; тук можете да създавате, дублирате, редактирате и изтегляте своите автобиографии.
  • Писмо за кандидатстване; тук можете да създавате, редактирате и изтегляте своите писма за кандидатстване.
  • Кандидатстване; тук можете да кандидатствате, като използвате CV-тата и писмата за кандидатстване, които сте създали преди. Освен това ще можете да видите дали Вашето приложение е било отворено или не.
  • Работни места; тук можете да търсите свободни позиции.
  • Профил; тук можете да редактирате Вашите идентификационни данни, предпочитания за имейл и да анулирате или активирате отново членството си.

По време на Вашия абонамент можете да използвате всички горепосочени функции без ограничения. Минималната продължителност на членството е седем дни, през които можете да създадете безкрайно количество CV-та и писма. След тази първа седмица Вашият абонамент автоматично ще бъде подновен с един месец до анулирането на членството. Можете да прекратите абонамента си във всеки един момент. След първата пробна седмица Вашият абонамент ще се подновява на месец. След като анулирате акаунта си, ще можете да използвате всички функции до последния таксуван период. Така че, ако анулирате абонамента си веднага след като сте направили автобиографията си, все още ще имате седем дни, през които можете да редактирате и изтеглите своята автобиография и писма за кандидатстване.

Често задавани въпроси относно абонамента

Намерих си работа. Как да анулирам абонамента си?

Честито! Можете лесно да анулирате абонамента си от личния си акаунт. Уверете се, че сте влезли и щракнете върху "Профил". Превъртете надолу до "Промяна на абонамента". Щракнете върху червения бутон с надпис "Деактивиране на профил" и Вашият абонамент автоматично ще бъде прекратен през следващия период.

Promyana na abonamenta

Не виждам червен бутон. Как е възможно?

Вероятно виждате син бутон с надпис "Активиране на профил". Това означава, че вече сте прекратили акаунта си, в случай на съмнение, не се колебайте да се свържете с нас!

Забравих паролата си. Как мога да анулирам абонамента си?

Съветваме Ви да поискате нова парола тук. По този начин ще можете да влезете в акаунта си, ако трябва да редактирате автобиографията си. Като алтернатива можете също да прекратите абонамента си, като попълните своя имейл в този формуляр. Ние ще се погрижим за анулирането вместо Вас. Ще получите потвърждение на посочения имейл адрес, след като то бъде обработено успешно.

Моля, обърнете внимание: трябва да ни предоставите същия имейл адрес, използван в автобиографията, в противен случай няма да можем да обработим Вашата заявка!

Какво се случва, след като деактивирам акаунта си?

Вашият акаунт ще продължи да съществува, но ще бъде "неактивен", което означава, че няма да бъдете таксувани и не можете да го използвате, докато не активирате повторно членството си. Ние ще го съхраним, заедно със създадените автобиографии и писма за кандидатстване на нашите защитени сървъри. Можете да активирате отново абонамента си, ако е необходимо. Искате ли да изтриете напълно и окончателно своя акаунт и данни от нашия сървър? Няма проблем, моля, изпратете Вашата заявка на [email protected] и ние ще се справим вместо Вас!

Има ли срок за отказ? Кога мога да анулирам абонамента си?

Можете да прекратите членството си във всеки един момент. Ако го анулирате през първата седмица пробен период, ще платите само за първата седмица. След нея Вашият абонамент се подновява всеки месец. Винаги ще можете да използвате всички услуги до крайната дата на прекратяване, така че ако анулирате незабавно, пак ще можете да използвате всичко, което се предлага в рамките на една седмица.

Бих искал да създам едно CV. Това възможно ли е?

Разбира се! Въпреки че препоръчваме да приспособите и персонализирате автобиографията си, за да съответства на свободното работно място, можете също да изберете да създадете само едно CV. Уверете се, че сте деактивирали акаунта веднага след създаването на автобиографията. Както споменахме по-рано, все още ще можете да използвате всички функции за една седмица, тъй като вече сте платили, за използване на нашата услуга.

Създайте своето професионално CV сега

Повече от 112,872 клиенти вече са си направили CV

CV maker ви позволява да си направите уникално и професионално CV в рамките на 15 минути.

Създаване на CV

Шансовете ви за намиране на работа ще се увеличат с 65%