За нас

Ние правим красивите и професионални CV-та достъпни за всички

За CVmaker

Много хора изпитват трудности със създаването на перфектното CV. Ние от CVmaker започнахме да работим над идеята да направим професионалните CV-та достъпни за всички. С помощта на нашето приложение, можете да си направите професионално CV само за 10 минути, единствено следвайки няколко лесни стъпки.

Ние работим съвместно със специалисти по набиране на персонал, за да създадем оптимални рамки за съдържание, които след това превръщаме в професионални шаблони за CV. Нашите автобиографии ви позволяват да изпъкнете сред останалите кандидати по най-добрия начин. Шаблоните, които сме създали, са интегрирани в нашия CVmaker, затова е изключително лесно да промените реда, мястото на съдържанието или да смените цветовете на избрания от вас шаблон. Ние ви даваме възможността да си създадете и да изтеглите професионално CV само за няколко минути.

Ние сме успешни!

До момента над 100 000 души са използвали CVmaker успешно. Благодарение на изключителните ни CV-та, по-голямата част от нашите клиенти работят в най-престижните фирми в България.

Поддръжка на клиенти

Изпратете имейл на [email protected] или се свържете с нас чрез нашата форма за контакт.

Данни за компанията

CVmaker BV
Piet Heinkade 221
1019 HM Amsterdam
The Netherlands

Повече от 112,872 клиенти вече са си направили CV

CV maker ви позволява да си направите уникално и професионално CV в рамките на 15 минути.

Създаване на CV

Шансовете ви за намиране на работа ще се увеличат с 65%