Шаблони за CV

Увеличете шансовете си за намиране на работа, като си направите CV с един от професионално изготвените ни шаблони за CV. Чудите се как ще изглежда вашето CV в тези шаблони? По-долу можете да разгледате примерни CV-та, които ще ви вдъхновят.

Създаване на CV

Шансовете ви за намиране на работа ще се увеличат с 65%

 • Auckland

  Безплатно примерно CV
 • Edinburgh

  Безплатно примерно CV
 • Princeton

  Безплатно примерно CV
 • Otago

  Безплатно примерно CV
 • Berkeley

  Безплатно примерно CV
 • Harvard

  Безплатно примерно CV
 • Standford

  Безплатно примерно CV
 • Cambridge

  Безплатно примерно CV
 • Oxford

  Безплатно примерно CV
 • Примерни CV-та за вдъхновение

  Създаването на CV е в пъти по-лесно с нашия CVmaker. С помощта на професионално изготвените ни шаблони всичко, което ви остава да направите, е да попълните точната информация в платформата. Въпреки това, тъй като не го правите всеки ден, предполагаме, че няма да ви е излишна малко помощ в началото. Затова направихме тази страница, на която ще намерите примери за добри CV-та, които да ви послужат за вдъхновение. Чувствайте се свободни да ги изтеглите и използвате за вашите цели!

  - За да отворите примерното CV на голям екран, кликнете върху изображението. Чрез линка под изображението можете да изтеглите съответното CV в PDF формат.- 

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV за учител - Otago шаблон

  CV примерен учител

  Изтеглете CV примерен учител - Otago шаблон в PDF файл

  Венелин Стоянов е учител в начално училище, който търси нови предизвикателства. В краткото си представяне той е подчертал своите силни страни, етични ценности и вида работа, която търси. Добавяйки своите ключови умения, интереси и завършено образование, той е представил на потенциалните си работодатели цялата необходима информация, оформяща профила му на учител. Използвал е шаблона Отаго, който има неутрално оформление и включва малка снимка в горния ляв ъгъл, която не отвлича вниманието на читателя от съдържанието на CV-то. Този шаблон може да бъде използван и във вариант без снимка.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV за медицинска сестра - шаблон Harvard

  example cv staff nurse

  Изтеглете това примерно CV на Медицинска сестра в pdf

  Юлия Илиева е завършила бакалавърска степен като медицинска сестра, има 10-годишен стаж, който е описала подробно в автобиографията си и кандидатства за нова позиция, която ще ѝ позволи да надгради кариерата си. Освен това в своето CV тя ясно е представила позицията, за която кандидатства, дала е подробности за образованието си и е наблегнала на богатия набор от лични и професионални умения, които е придобила през годините на обучение и стаж. Избрала е шаблона Харвард за своето CV, който е с изчистен вид, лесен за бърз преглед и откриване на точната информация с възможност за поставяне на снимка в горния ляв ъгъл.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV за студент - шаблон Edinburgh

  Примерно CV за студент

  Изтеглете Примерно CV за студент

  Владислав Александров е задочен студент 4-ти курс в Икономическия университет във Варна. Тъй като учи задочно, той има достатъчно време да работи и предпочита да кандидатства за работа в банка по специалността си. 3-месечният му стаж в банка във Варна му дава предимство и допълнителни умения, върху които набляга в автобиографията си, тъй като кандидатства за първата си работа. Важна подробност е включването на препоръка от банката, в която е стажувал. Владислав е включил в CV-то си личните си качества и умения, както и нивото на владеене на чужди езици. Избрал е за свой шаблон Единбург, който по ясен и разбираем начин подрежда информацията, която е попълнил и дава възможност за добавянето на снимка.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV без опит - шаблон Harvard

  Примерно CV без опит

  Изтеглете Примерно CV без опит в PDF

  Атанас Стоянов е току-що дипломирал се магистър по английска филология, който търси да започне първата си работа като учител по английски. Тъй като все още няма трудов стаж, той е решил да наблегне в автобиографията си върху придобитото образование, лични постижения, доброволчески инициативи, в които е взел участие и лични умения, които ще му помогнат в извършването на задълженията му на желаната позиция. За да добави още информация, е решил да сподели своите интереси и езикови умения. Използвал е шаблона Харвард, който подрежда цялата необходима информация в лесен за четене вид и е добавил своя снимка в горния ляв ъгъл, която да даде на преглеждащия визуална представа за кандидата.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на софтуерен инженер - шаблон Единбург

  Примерно CV на софтуерен инженер

  Изтеглете това примерно CV на софтуерен инженер

  Иван Андреев е бакалавър по „Компютърни науки и инженерство“, който има само 1 година стаж в софтуерна компания и желае да продължи развитието на кариерата си. В своето CV той е решил да подчертае ясно придобитите умения от все още краткия си професионален опит, от допълнително изкарани курсове и по време на висшето си образование, за да наблегне на професионалните си качества. За повече тежест е оставил препоръка от предишния работодател. Използвал е шаблон Единбург, който му позволява необходимата информация да бъде подредена в лесно за четене и добре структурирано CV с възможност за добавяне на снимка в горния ляв ъгъл.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на Хотелиер - шаблон Харвард

  Примерно CV на Хотелиер

  Изтеглете това примерно CV на Хотелиер

  Иван Филипов е завършил магистър по специалността „Лозарство с основи на винарството“ и има богат трудов стаж в нощни заведения. Сега мечтата му е да се прехвърли да работи в сферата на хотелиерството, затова описва уменията си на комуникация, управление и др, които ще му помогнат да бъде сред претендентите за желаната длъжност. Подчертава желанието си, като изтъква изкарването на допълнителен курс за „управител на хотел“ и е изброил съответстващи умения, владеене на чужди езици и интереси. Съставил е автобиографията си в стил Харвард, който му позволява да добави и своя снимка.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на Младши маркетинг специалист - шаблон Станфорд

  Примерно CV на Младши маркетинг специалист

  Изтеглете това примерно CV на Младши маркетинг специалист

  Ивайло Симеонов е дипломиран магистър по „Маркетинг“, който подробно е описал придобитите умения по време на образованието си, стажа си, както и допълнително изкараните по специалността курсове. В CV-то си е включил и интереси, за да го напълни с повече лична информация. Предпочел е CV в стил Станфорд, който дава възможност за добавяне на снимка, въпреки че той не се е възползвал от тази опция. Пропуснал е да отбележи позицията, за която кандидатства, което е препоръчително да фигурира в автобиографията.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на завършил студент със снимка - шаблон Кеймбридж

  Примерно CV на завършил студент със снимка

  Изтеглете това примерно CV на завършил студент със снимка

  Павлин Стойков е дипломиран бакалавър по „Мениджмънт и бизнес информационни системи“. Той е съставил подробна и пълна автобиография, която съдържа най-важната информация за него. Поради краткия си трудов стаж е добавил и доброволческа дейност, в която се е включил, като подробно описва поетите отговорности и придобитите умения. Добавил е раздел „Постижения“ и „Интереси“, които са пряко свързани с неговата специалност. Избрал е шаблон Кеймбридж, който предоставя възможност за добавянето на снимка при желание.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на Социален работник - шаблон Единбург

  Примерно CV на Социален работник

  Изтеглете това примерно CV на Социален работник в PDF

  Станислава Илиева е завършила бакалавър по специалността „Социален работник“, има богат опит в работата по специалността си в най-различни направления, които е описала подробно в раздел „Трудов стаж“. В представянето си разкрива своите умения, опит и предпочитания, като пояснява конкретното направление, в което желае да работи. Като специалист е добавила съответстващите на специалността ѝ професионални и лични умения, а в раздел „Интереси“ е избрала да добави само онова, което е най-близко до работата ѝ. Станислава е предпочела да използва шаблон Единбург за съставянето на своето професионално CV.

  Създайте своето професионално CV сега

  Персонализирани шаблони за CV

  Всичките шаблони, достъпни в CVmaker, могат да бъдат персонализирани. Можете свободно да размествате съдържанието на вашето CV, за да се презентирате по оптимален начин пред потенциалния ви работодател. Ако например искате да сложите уменията ви или завършените курсове на първо място в CV-то, можете лесно да ги преместите над трудовия ви стаж. Шаблоните могат да бъдат използвани с или без снимка, като съдържанието ще се подреди автоматично според вашия избор. Всеки шаблон може да бъде оцветен в различни цветове. Докато абонаментът ви е активен, ще можете да редактирате и изтегляте вашите CV-та колкото и когато пожелаете. За да увеличите шансовете да бъдете поканени на интервю за работа, ви препоръчваме да променяте и нагаждате CV-то към всяка отделна кандидатура.

template-image

Повече от 112,872 клиенти вече са си направили CV

CV maker ви позволява да си направите уникално и професионално CV в рамките на 15 минути.

Създаване на CV

Шансовете ви за намиране на работа ще се увеличат с 65%