Шаблони за CV

Увеличете шансовете си за намиране на работа, като си направите CV с един от професионално изготвените ни шаблони за CV. Чудите се как ще изглежда вашето CV в тези шаблони? По-долу можете да разгледате примерни CV-та, които ще ви вдъхновят.

Създаване на CV

Шансовете ви за намиране на работа ще се увеличат с 65%

 • Auckland

  Безплатно примерно CV
 • Edinburgh

  Безплатно примерно CV
 • Princeton

  Безплатно примерно CV
 • Otago

  Безплатно примерно CV
 • Berkeley

  Безплатно примерно CV
 • Harvard

  Безплатно примерно CV
 • Standford

  Безплатно примерно CV
 • Cambridge

  Безплатно примерно CV
 • Oxford

  Безплатно примерно CV
 • Примерни CV-та за вдъхновение

  Създаването на CV е в пъти по-лесно с нашия CVmaker. С помощта на професионално изготвените ни шаблони всичко, което ви остава да направите, е да попълните точната информация в платформата. Въпреки това, тъй като не го правите всеки ден, предполагаме, че няма да ви е излишна малко помощ в началото. Затова направихме тази страница, на която ще намерите примери за добри CV-та, които да ви послужат за вдъхновение. Чувствайте се свободни да ги изтеглите и използвате за вашите цели!

  - За да отворите примерното CV на голям екран, кликнете върху изображението. Чрез линка под изображението можете да изтеглите съответното CV в PDF формат.- 

  Създайте своето професионално CV сега

  CV примерен учител - Otago шаблон

  CV примерен учител

  Изтеглете CV примерен учител - Otago шаблон в PDF файл

  Венелин Стоянов е учител в начално училище, който търси нови предизвикателства. В краткото си представяне той е подчертал своите силни страни, етични ценности и вида работа, която търси. Добавяйки своите ключови умения, интереси и завършено образование, той е представил на потенциалните си работодатели цялата необходима информация, оформяща профила му на учител. Използвал е шаблона Отаго, който има неутрално оформление и включва малка снимка в горния ляв ъгъл, която не отвлича вниманието на читателя от съдържанието на CV-то. Този шаблон може да бъде използван и във вариант без снимка.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на Социален работник - шаблон Единбург

  Example CV Support Worker Template - Support Worker Example CV

  Изтеглете това примерно CV на Социален работник в PDF

  В примерното CV можете да видите как Samantha демонстрира на читателя, че притежава конкретен опит в областта на психичното здраве. Това е изключително важно за читателя, който се интересува от нейните експертни умения. Samantha представя кариерата си, като описва опита си от предишните места, на които е работила. Този CV профил показва, че кандидатът е опитен социален работник, тъй като са посочени годините трудов стаж. Samantha е избрала успокояващ тюркоазен цвят за фон. Цветът кара името, опита и уменията ѝ да изпъкват. Подредила е разделите според това, от което бъдещият ѝ работодател би се интересувал най-много.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV - Медицинска сестра - шаблон Станфорд

  example cv staff nurse

  Изтеглете това примерно CV на Медицинска сестра в pdf

  В това примерно CV можете да видите как Jo умело демонстрира на читателя, че се интересува от кариера на медицинско лице в областта на острите и хронични заболявания. Тя описва кариерата си, като посочва ежедневните си отговорности кратко и ясно. Бърз прочит на добре оформеното ѝ CV веднага подсказва, че тя е медицинска сестра с богат опит. Jo е избрала шаблона Станфорд в розово – цвят, извикващ състрадание, който помага на уменията ѝ да изпъкнат. Освен това този шаблон ви дава възможността да добавите и професионална снимка.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на завършил студент за позиция отдел "Човешки ресурси" - шаблон Окланд

  CV example university graduate looking for HR role

  Изтеглете това примерно CV на завършил студент за позиция в отдел "Човешки ресурси"

  В горното примерно CV кандидатът Paul е завършил студент, който търси работа в отдел „Човешки ресурси“, за да започне своята кариера. По време на обучението си той вече е придобил професионален опит и в работна среда, и като доброволец. Това може да му даде предимство пред други кандидати и затова го е сложил на първо място в своето CV. За да изпъкне още повече сред останалите кандидати, Paul е споменал и извънкласната си дейност като член на управителния съвет на университетския бизнес клуб. За повече информация как да си направите добро CV, ако сте (завършил) студент, прочетете нашата блог статия "How to write a killer student cv". Paul е избрал да използва неутралния, но професионален шаблон Окланд, без да слага снимка. С нашата платформа за създаване на CV можете лесно да смените избрания шаблон. В един от примерите по-надолу сме променили CV-то на Paul в такова със снимка.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV - Обслужване на клиенти - шаблон Единбург

  example cv - customer service

  Изтеглете това примерно CV на специалист "Обслужване на клиенти" в PDF

  Разглеждайки това примерно CV на специалист „Обслужване на клиенти“, можете да видите как David е подчертал богатия си трудов стаж в краткото си представяне, като освен това е споменал, че е ръководител на екип. По този начин читателят веднага разбира, че той има управленски умения и че е добре запознат със сектора на краткосрочното застраховане. Това са две индикации, че David търси по-високопоставена позиция, отговаряща на скорошните му сертификати и отличия, и на стабилното му кариерно развитие. Неговото CV подсказва, че се оглежда за нещо с дългосрочно развитие и няма да смени работата си скоро, ако бъде назначен. David е избрал елегантния и професионален шаблон Единбург, който може да се използва с или без снимка.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на учител в начално училище - шаблон Отаго

  CV example primary school teacher

  Изтеглете това примерно CV на Начален учител

  Lisa Jackson е учител в начално училище, който търси нови предизвикателства. В краткото си представяне тя е подчертала своите силни страни, етични ценности и вида работа, която търси. Добавяйки своите ключови умения, интереси и завършени курсове, тя е представила на потенциалните си работодатели цялата необходима информация, оформяща профила ѝ на учител. Използвала е шаблона Отаго, който има неутрално оформление и включва малка снимка в горния ляв ъгъл, която не отвлича вниманието на читателя от съдържанието на CV-то. Този шаблон може да бъде използван и във вариант без снимка.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на машинен инженер - шаблон Единбург

  CV example mechanical engineer

  Изтеглете това примерно CV на Машинен инженер

  След като вече е работил в Kwik Fit, Mohammed се оглежда за ново предизвикателство в автокъща. В краткото си представяне ясно е презентирал уменията си и е посочил какво търси в потенциалната си нова работа. За да изпъкне сред останалите кандидати, Mohammed е изтъкнал постиженията си в отделен раздел на своето CV. Що се отнася до шаблона, Mohammed е избрал професионалния изглед на Единбург. Този шаблон може да бъде използван с или без снимка, като оформлението се нагласява към всеки вариант автоматично.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на Хотелиер - шаблон Харвард

  cv example manager in hospitality

  Изтеглете това примерно CV за следваща стъпка в кариерата на Хотелиер

  В примерното CV по-горе кандидатът John търси следващата стъпка в своята кариера. Той има опит на управленска позиция в сферата на хотелиерството. В момента John работи в нощно заведение, но е решил да се прехвърли към позиция в областта на хотелиерството от висок клас, както е посочил и в краткото си представяне.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на Младши маркетинг специалист - шаблон Станфорд

  CV example marketing

  Изтеглете това примерно CV - маркетинг

  Въпреки че Jake Smith няма голям професионален опит, неговото CV, показано по-горе, изглежда много професионално. То не съдържа никаква ненужна или неактуална информация, а изрежда придобитите умения, полезни за следващата стъпка в кариерата. Потенциалният работодател или HR мениджър може да прегледа CV-то за секунди, за да разбере дали Jake е точният човек за работата. В нашия блог можете да намерите повече съвети и информация как да направите убедително CV за маркетинг специалист.

  Създайте своето професионално CV сега

  Примерно CV на завършил студент със снимка - шаблон Кеймбридж

  CV example university graduate looking for HR role

  Изтеглете това примерно CV на завършил студент със снимка

  Тук CV-то на Paul е изготвено в по-модерния шаблон Кеймбридж със снимка. Този шаблон може да бъде използван и без снимка. С помощта на CVmaker можете лесно да направите копие на вашето CV и да го промените така, че да се вписва в цялостната ви кандидатура.

  Създайте своето професионално CV сега

  Персонализирани шаблони за CV

  Всичките шаблони, достъпни в CVmaker, могат да бъдат персонализирани. Можете свободно да размествате съдържанието на вашето CV, за да се презентирате по оптимален начин пред потенциалния ви работодател. Ако например искате да сложите уменията ви или завършените курсове на първо място в CV-то, можете лесно да ги преместите над трудовия ви стаж. Шаблоните могат да бъдат използвани с или без снимка, като съдържанието ще се подреди автоматично според вашия избор. Всеки шаблон може да бъде оцветен в различни цветове. Докато абонаментът ви е активен, ще можете да редактирате и изтегляте вашите CV-та колкото и когато пожелаете. За да увеличите шансовете да бъдете поканени на интервю за работа, ви препоръчваме да променяте и нагаждате CV-то към всяка отделна кандидатура.

template-image

Повече от 112,872 клиенти вече са си направили CV

CV maker ви позволява да си направите уникално и професионално CV в рамките на 15 минути.

Създаване на CV

Шансовете ви за намиране на работа ще се увеличат с 65%