ЧЗВ

Имате въпрос? Моля, разгледайте секцията с често задавани въпроси. Свържете се с нас, ако не можете да откриете отговор на въпроса си.

 • Мога ли да добавя снимка в моето CV?

  В първата стъпка на нашия CVmaker, озаглавена "Лична информация", можете да добавите снимка за вашето CV. Просто трябва да кликнете върху иконката със снимка до полетата за въвеждане на данни. След това ще можете да прикачите, редактирате и поставите снимката си във вашето CV.

 • Мога ли да изтегля CV-то си във формат Word?

  За съжаление, поради сложния дизайн на нашите шаблони не е възможно да изтеглите вашето CV във формат Word. Но нека това не ви притеснява: винаги можете да редактирате вашето CV чрез профила ви.

 • Мога ли да редактирам моето CV?

  След като изтеглите вашето CV, автоматично ще получите имейл с данни за вход, чрез които ще можете да го редактирате многократно.

 • Мога ли да подреждам отделните елементи?

  Можете да подреждате елементите с помощта на стрелките, които ще намерите до всеки отделен елемент. Добавените елементи в рамките на всеки един компонент също могат да бъдат подреждани чрез натискане на трите чертички встрани от елемента и преместване на елемента до желаната позиция.

 • Хронологично ли са подредени елементите?

  Елементите не се подреждат в хронологичен ред автоматично. Ако искате да бъдат подредени хронологично, натиснете върху трите точки встрани от елемента и изберете "подреждане хронологично". Елементите ще бъдат подредени веднага.

 • Мога ли да преместя раздел на следващата страница (в PDF)?

  Разбира се, че можете. В CVmaker това може да бъде направено по следните 2 начина:

  1. Можете да изберете да сложите целия раздел (например "Образование и квалификации") на следващата страница, като натиснете върху трите точки встрани до раздела и изберете "на следващата страница (pdf)". В този случай целият раздел ще бъде преместен на следващата страница.
  2. Когато сте в съдържанието на предишния раздел, можете да натиснете "Enter" многократно в текстообработващата програма, за да осъществите прехвърлянето с по-голяма точност.
 • Мога ли да скрия даден елемент от моето CV?

  Можете да скривате елементи от вашето CV, като натиснете върху трите точки встрани от елемента, който искате да скриете, и кликнете върху "Скрий елемент". Когато решите да добавите или покажете елемента отново, можете да го изберете от лентата, поместена най-отдолу на стъпка 2 от нашия CVmaker.

 • Струва ли пари да използвам CVmaker.bg?

  Можете да изпробвате услугата CVMaker и всички премиум функции за 14 дни на цена от 1,99 лв. След изтичането на 14-дневния пробен период профилът ви ще започне да се подновява автоматично на месечна база за 37,99 лв. Докато имате премиум достъп, можете неограничено да редактирате и изтегляте ваши CV-та, да създавате неограничен брой съответни на тях мотивационни писма, да използвате инструмента за изпращане на кандидатури по имейл и да се възползвате от първокласната система за търсене на обяви за работа. Абонаментът за профила ви ще се подновява автоматично всеки месец, докато не го прекратите.

  Цените, посочени на уебсайта ни, са с включен ДДС.

 • Как да анулирам абонамента и профила си в CVmaker.bg?

  Вече сте намерили хубава работа и желаете да анулирате абонамента си? Можете да го направите съвсем лесно по един от посочените начини:

  Профил

  Влезте в профила си и отидете на "Моят профил". Отидете най-отдолу на страницата, издърпайте плъзгача за абонамента върху "Да" и натиснете бутона "Анулиране на профил". Абонаментът ви ще бъде анулиран автоматично и ще получите потвърждение по имейл за анулирането.

  Страница за анулиране на абонамент

  Отидете на нашата страница за контакти и кликнете върху бутона "Анулиране на абонамент". Оттам ще можете да анулирате абонамента си автоматично, без да се налага да влизате в профила си. Ще получите потвърждение по имейл за анулирането.

  Свържете се с обслужващия екип

  Можете да анулирате абонамента си и като се свържете с нашия обслужващ екип. За повече информация как да се свържете с нас посетете нашата страница за контакти.

 • Мога ли да изтегля моето CV на друг език (напр. френски)?

  Можете да изберете да изтеглите вашето CV на различни езици, още докато го създавате. Можете да изберете тази опция, докато попълвате личната си информация. В момента предлагаме тази услуга на следните езици: английски, френски, италиански, испански, германски.

 • Мога ли да си направя и мотивационно писмо?

  Ако имате активен профил в CVmaker.bg, можете да създавате неограничен брой (съответстващи на CV) мотивационни писма. Само трябва да влезете в профила си в CVmaker и да кликнете върху "Мотивационни писма" в менюто, за да започнете.

 • Какво представлява услугата по изготвяне на CV?

  В някои случаи е най-добре да се обърнете към професионалист, който да изготви, пренапише или оптимизира вашето CV. Ако някоя от следните ситуации се отнася за вас, вярваме, че бихте имали полза от тази наша услуга:

  • Ангажирани ли сте с работа, която отнема цялото ви време и заради която не можете да стигнете до създаването на CV?
  • Трудно ли ви е да измислите какво да напишете в CV-то си или изобщо да го започнете?
  • Обмисляте ли промяна в CV-то си до степен, която изисква да го направите изцяло наново?
  • Били ли сте без работа за известно време, така че да се е отворила необяснима "дупка" в CV-то ви?
  • CV-то ви не е актуално или модерно?
  • CV-то ви е прекалено стандартно, неясно и не изпъква сред останалите?
  • Съдържанието на CV-то ви трябва да бъде реорганизирано, например според релевантност?
  • CV-то ви има нужда от граматически редакции и перифразиране, за да стане по-въздействащо и грабващо вниманието?

  За повече информация посетете страницата Изготвяне на CV.

Повече от 112,872 клиенти вече са си направили CV

CV maker ви позволява да си направите уникално и професионално CV в рамките на 15 минути.

Създаване на CV

Шансовете ви за намиране на работа ще се увеличат с 65%